Friday, December 18, 2009

tak banyak. cuma ini. cuma kami


aku tidak mahu ulas apa2.
aku tidak mahu gembur apa2.
cuma ini.
cuma kami.
cuma baru yang ini setelah lama berganti.

insyaAllah kekal sampai nanti.
doakan aku ya.
;)


dan ini doa aku : sampai tua, insyaAllah.

ini dari kakak hebat, fynn jamal
sampai tua

kasih
kesatkanlah airmata
ku dah tiba

kasih
percayalah aku kan ada
sampai tua

ini sumpahku padamu
usah kau patah dan layu
garing siang malam beku
pasakku teguh untukmu

mungkin taufan akan surut
tetap datang petir ribut
setiapnya aku sambut
untukmu takkan ku takut

kasih
biarkanlah apa saja
takdir kita

kasih
pegangkanlah jariku lama
sampai tua

ini sumpahku padamu
usah kau patah dan layu
garing siang malam beku
pasakku teguh untukmu

mungkin taufan akan surut
tetap datang petir ribut
setiapnya aku sambut
untukmu takkan ku takut

dan malam takkan berhenti menghirup nyawamu kasih
dan siang akan berterus meratahmu sampai bersih
aman saja aku ada
dihirupratah pun tetap berpimpinan berdua

sampai tua
aku ada
sampai tua

takkan ku takut


makasih kak, untuk yang ini. makasih juga untuk puisi dan lagu yang lain

insyaAllah.




Music press kits
Quantcast

5 comments:

gonjeng. said...

terasa tempias bahagia mu..
semoga hingga ke akhirnya...
AMIN..

Para Jamaludin said...

u should hear dia perform sampai tua kat rantai art december rtu.

wa menangis sis! siot betul feeling kok ping neh. terbaik.

=)

sarah meay. snm said...

gonjeng. makasih. ;)

kak para, nak pergi tapi outstation. :(
rugi kan?

fynn jamal said...

sapa siot. ooooooooo...!!!
korang konspirasi eh...
korangspirasi.

sarah meay. snm said...

hahaha. ;))))