Friday, June 24, 2011

23

Tak ada rasa apa.
Waima teruja
atau apa
-- kosong

Macam hari biasa;
Rutin normal. Cumanya di awal2 pagi, macam biasa; check hp Ada dua tiga fb notification, satu bbm dari Abah dan kekasih, satu msg Dari mama.
Dan pagi tadi bila bersalaman dengan Abah, dan Ibu, disulami dengan ucapan
Nothing extraordinary

Delay Facebook pun sengaja aku katupkan tarikh hari lahir. Sebab aku nak tengok siapa yang betul2 ingot tanpa bantuan peringatan percuma.
Alah. Tu pun aku tak tutup wall. Kalau tutup, lagi syok. Ni tak, org lain boleh tengok Dan wish jugak.
HAHAHAHA

Next year aku akan katup wall.

2 comments:

-icha03- said...

hahaha
nak tiru sarah laa
betol juge kan,
nk tgk sape yg betol2 igt befday kite
kaaann ??
hahahahhaha

aniwei,
hepi befday ye
23 baru?
alahai..
cemburu..
akak?? 30 ahh ...

-kak icha dada-

sarah meay. snm said...

alamak. camna kak icha boleh dapat blog ni!!!!. wakakaka. btw ty kak icha. :)

sarah tahu bday kak ichaa. wakakaka..

30 pong muda hokayyy.